Skinlearning

Välkommen till SKINLEARNING

 

SKINLEARNING är en utbildning utarbetad av välkända dermatologer för läkare som önskar förkovra sig inom hudområdet. För innehållet i SKINLEARNING ansvarar nedanstående dermatologer och för finansieringen står Galderma Nordic AB dock utan påverkan på innehållet. SKINLEARNING kombinerar videoinslag med texter och bilder om vårt största organ - huden. Att känna igen olika hudsymptom, ställa diagnos och välja behandling kan vara utmanande i en värld av många differentialdiagnoser. SKINLEARNING finns för dig när du har möjlighet - där du är just då; läs surfplatta, smart telefon eller dator.

 

Om tjänsten

  • Om SKINLEARNING

    SKINLEARNING är en utbildningstjänst inriktad mot allmänläkare som vill lära sig mer om hudområdet och hur man behandlar detta. Utöver utbildningsmaterial inom olika huddiagnoser finns även behandlingsriktlinjer, samt rekommendationer från specialister för de vanligaste hudsjukdomarna att tillgå.

  • Varför gör Galderma detta?

    Galderma Nordic vill öka kunskapen inom dermatologi genom att erbjuda relevant kunskap till läkare i Sverige.

  • Vad är SKINLEARNING?

    Kombinationen av korta videoklipp med längre informationssidor har som avsikt att stödja dig i din vidareutbildning inom dermatologi och ditt praktiska arbete med dermatologiska sjukdomar.